5 чувства, които карат един мъж да избере жената

За каква жена мъжете избират да се оженят? Те могат да се срещат с различни, но какви чувства трябва да ги накарат да се отдадат на една и единствена? 

Трябва да разбирате емоционалния  свят на мъжа. Да, мъжете имат емоции.

Чувствата на мъжа са основният фактор при избора на жена, с която той ще бъде готов да сподели живота си


  • Емпатия

Ако можете да му съчувствате, ако можете да се поставите на негово място, ако си представяте какъв е животът му и го обичате въз основа на това, той ще ви избере. Не просто мислене: „Уау, той е толкова невероятен“, но и така: „Леле, трябва да му е толкова трудно. Наистина уважавам колко много се отдава на това (кариера и т.н.)”  Когато му съчувствате, това ще го накара да разбере, че го подкрепяте в това, което прави. А за него това е много важен фактор при избора на жена.


  • Доверие

Мъжът трябва да ви повярва, че няма да създавате твърде много драма в отношенията с него. Той няма да иска да бъде с вас, ако му усложнявате живота. Затова му покажете каква сте, какво би трябвало да очаква от вас. Не се преструвайте на добра и любезна, а след сватбата да освободите вътрешната си истерия.


  • Сигурност

След доверието идва чувството за сигурност. Мъжът трябва да изпитва емоционална сигурност с вас и че може да ви се довери с най-съкровените си мисли и чувства. За него това наистина е много важно.


  • Благодарност и признателност

Мъжът трябва да почувства, че сте му благодарна, че го цените. Той иска да знае, че жена му оценява това, което прави. Как ходи на работа и прави пари, какво прави около къщата. Той иска да знае, че оценявате факта, че ви е помогнал, дори ако това е дреболия. Ако можете да му го покажете с думи, това ще струва много. Тъй като жените рядко правят това, следователно е по-ценно и силно влияе на мъжа.


  • Надежда и вдъхновение

Той иска да е сигурен, че ще бъде по-добре с вас, отколкото сам. Той трябва да повярва, че една връзка с вас ще подобри живота му. Покажете му, че сте готови да развиете отношенията си. Много зависи от това какви са разбиранията ви за живота. Ако задръствате живота си заради връзка, това не е привлекателно. Но ако запазите жаждата си за живот и всеотдайност, той ще иска да се присъедини към вас.